ja_mageia

Sistem Tasarım

Tek veya çok noktalı TOX Klinç makineleri; kalıplar, TOX Kraftpaket Hidropnömatik presler ve makineler, otomatik besleme ve sürme sistemleri tasarlayıp gerçekleştirmekteyiz.

ÜRÜNLER El Makineleri
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
El Makineleri

el_makineleriTemel olarak, TOX Klinç işlemi tek noktalı veya çok noktalı tezgahlarda yapılmaktadır. Bununla birlikte, tezgahta beslenemeyecek kadar büyük iş parçaları için, el makineleri yapılmıştır. TOX CMH, CHH, serisi "tong"lar, elde TOX klinç yapmak için, güvenli ve verimli iş ortamları yaratmışlardır. Bu serideki makineler, -500 bar gibi- yüksek basınçlara çıkabilen TOX teknolojisi sayesinde, yeterince sağlam fakat, küçük ve hafiftirler. 45kN ve 75kN gibi kuvvetler verebilmekte, 150mm gibi çene derinliklerine sahip olabilmekte ve hala, basit bir balanser yardımıyla, elde kullanılabilmektedirler. Bazı modellerde, EPW, CEP gibi elektronik kontrol birimleri kullanılarak hem ek kontrol olanakları hem de üretimin tamamında kalite denetimi sağlanabilmektedir.

hava_kanal_makHava Kanalı Flanş Bağlantı Makinesi

TOX CMH 01.45, özellikle "klima kanalı flanş bağlantısı" için tasarlanmış bir makinedir. Gücü: 45kN’dir (4,5ton). 470bar hidrolik basınç temin eden hidropnömatik güç ünitesi 5,5bar fabrika havası ile beslenmektedir. Başka bir enerjiye ihtiyaç yoktur .El makinesi, güç ünitesine 3metrelik hidrolik hortumla bağlıdır. Takım arası açıklığı 6mm'dir. 40mm yüksekliğe kadar flanşları içine alabilmek için alt çenesi açılabilmektedir.