ja_mageia

Sistem Tasarım

Tek veya çok noktalı TOX Klinç makineleri; kalıplar, TOX Kraftpaket Hidropnömatik presler ve makineler, otomatik besleme ve sürme sistemleri tasarlayıp gerçekleştirmekteyiz.

ÜRÜNLER Robot Uygulamaları
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Robot Uygulamaları

tz_mit_rzkGünümüzde ve yakın gelecekte, Endüstrinin vazgeçilmez elemanı robot sistemler ile TOX uygulaması çok rahat bir uyum içindedirler. TOX Klinç işleminin tek aksta ve, sadece kuvvet gerektiren basitliği, kolayca ölçülebilir kalite parametresi ile, otomasyon ve -Kartezyen, scara, artiküle- her tür robot uygulamalarında, kolayca kullanılabilmekte, tamamı kalite kontrolden geçmiş üretim sağlamaktadır.

Bu amaçla üretilmekte olan TZ serisi "C" çeneler ("tong"lar) üstlerine yerleştirilebilen elektronik ve bilgisayar kontrolleri ile, ana bilgisayar ve robot kontrol birimleri ile, standart endüstriyel platformlarda çok kolay entegre olabilmektedirler.  EPW, CEP gibi TOX elektronik kontrol birimleri, "Tool Check", pnömatik kızak gibi aksesuarlar ile, robot kontrol ünitesi ile koordineli çalışarak, programlama yükünü azaltacak birimler, TZ ile birlikte teslim edilebilmektedir.

robot_niteleri